De volgende vermeende complottheorie wordt de waarheid. De waanzin die multimiljonairs hebben opgedragen om de wereld te redden, gaat de volgende ronde in.

De Duitse tak van de Nederlandse ING Bank distantieert zich van ‘klimaatzondaars’ – dat wil zeggen van al degenen die zich niet onderwerpen aan de klimaatagenda. Als een bedrijf geen plannen presenteert om de uitstoot terug te dringen, zal het op zoek moeten naar een nieuwe bank, meldt Report24.

Op 13 oktober rapporteerde de Berliner Zeitung over de huidige praktijken van ING Bank, een grote bank die tot de “systeemrelevante bedrijven” behoort – en zichzelf omschrijft als “de populairste bank in Duitsland”.

ING wil graag een einde maken aan de zakelijke relaties met zakelijke klanten als deze niet klimaatvriendelijk beleggen. De mate van “vrijwilligheid” om mee te doen aan de klimaathysterie heeft dus de mate van “vrijwilligheid” bereikt die gold bij verplichte gen-injecties. ING heeft tegenover Bloomberg bevestigd dat kredietaanvragen kunnen worden geweigerd om milieuredenen.

Communistische opvoedmaatregel: ‘Ontslag zet een denkproces op gang’

Eddy Henning, bestuurslid van ING, legde uit dat het beëindigen van de relatie met klanten ‘een denkproces’ bij hen zou teweegbrengen. Ook zou de procedure succes opleveren: vanuit ING-oogpunt hebben sommige afgewezen klanten zich al zeer positief ontwikkeld. Het bedrijf heeft zich ertoe verbonden de kredietportefeuille in lijn te brengen met het Klimaatakkoord van Parijs. Ze willen bestaande klanten ondersteunen ‘in het terugdringen van de uitstoot’.

De bank schrijft klanten een reeks gedragingen voor, waarvan sommige zinvol zijn, zoals een verbod op dwangarbeid en kinderarbeid. Andere regels daarentegen zijn volledig vaag en maken waarschijnlijk ontslag op staande voet uit willekeur mogelijk – zoals het “verbod op ongelijke behandeling” of het “verbod op het inhouden van een passend loon”. Wat ongelijke behandeling is en wat een redelijk loon is, zal in de toekomst door ING worden bepaald.

Het eigen informantensysteem van de bank

Omdat een communistisch dwangsysteem ook een informantensysteem nodig heeft, biedt deze homepage ook de mogelijkheid om “informatie te geven”. Verklikte bedrijven worden vervolgens door een team van deskundigen gecontroleerd en indien nodig ter verantwoording geroepen. De ING matigt zichzelf in wezen soevereine taken toe, omdat het vaststellen van wettelijke overtredingen de exclusieve verantwoordelijkheid van de staat zou moeten zijn.

Iedereen die zaken wil doen met ING moet een vragenlijst invullen – en als de antwoorden niet in de globalistische zin zijn, zal de zakelijke relatie ook niet werken. “De criteria die de bank hanteert bij de selectie van haar zakelijke klanten omvatten naast klimaatvraagstukken ook economische, sociale en ecologische aspecten“, vat de Berliner Zeitung samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *