Leef Royaal

Start uw traject hier:

Van harte welkom


Beste bezoeker,

In 1912 schreef Hilaire Belloc het boek "The Servile State", waarin hij voorspelde dat de samenleving "binnenkort" geregeerd zou worden door een mentaliteit van slaafse volgzaamheid.

Dat binnenkort is vandaag: nog nooit zijn mensen zo bang geweest om voor zichzelf te denken, te spreken, te handelen. Kortom: om hun aard, die van nature creatief en zelfstandig is, ten volle te beleven.

Met Safecapital wil ik daar een tegengewicht aan bieden: eerst ga ik u aanleren hoe u financieel onafhankelijk wordt, waarna u vrij kan spreken, en daarna hoe u uw eigen spirituele kapitaal kan aanboren.

"Leef Royaal", onze baseline, heeft namelijk niets te maken met materie, maar met hoe u uw natuurlijke energie aanwendt. Er zit een soeverein in elk van ons. Het is kwestie die eruit te halen. En ik weet hoe.

Wilt u mijn hele visie op de mens leren kennen, en hoe we ook via het verstandig inzetten van ons kapitaal een wereld kunnen realiseren die daarbij hoort, laat dan even uw mailadres bij ons achter. 

Ik wens u verder nog een PRACHTIGE dag!

Brecht Arnaert

Onze aanpak

Visie

De mens is van nature een uniek en creatief wezen, maar het systeem waarin wij leven is erop gericht om ons zoveel mogelijk af te vlakken richting een vlot manipuleerbare massamens. Wij zijn vergeten wat voor kracht er in ons huist, en hoe de samenleving op een basis van individuele soevereiniteit georganiseerd kan worden.

Missie

Willen we een wereld zien waarin die natuurlijke creativiteit en zelfstandigheid terug alle ruimte krijgt, dan moeten we een netwerk vormen van mensen met visie én kapitaal. Safecapital is een platform voor beleggers die met hun kapitaal niet alleen winst willen maken, maar het ook willen inzetten ten dienste van mens en maatschappij.

Strategie

Een betere belegger worden heeft veel te maken met een betere mens worden. Daarom hebben we die twee processen aan elkaar gekoppeld en geformaliseerd in vijf etappes. Naarmate u evolueert doorheen de lagen van ons netwerk, wordt de angst om uw kapitaal te verliezen omgezet in een diep vertrouwen in uw innerlijk kapitaal .

Doelstellingen

Ten eerste: u kennis laten maken met een andere manier van denken.

Ten tweede: het kapitaal dat u nu al heeft, veilig stellen tegen monetair onheil.
Ten derde: uw extern kapitaal laten groeien door goed gekozen aandelentips.

Ten vierde: uw intern kapitaal verdiepen door de kracht van ons netwerk.

Ten vijfde: investeren in private projecten met impact.

Tactiek

De eerste regel bij beleggen is: "Verlies geen geld". De tweede regel bij beleggen is: "Vergeet nooit regel nummer één". Vanuit die filosofie hebben wij een speciale techniek ontwikkeld om ons kapitaal in te delen. Wie deze techniek wil leren kennen, die kan er alles over lezen in het startdossier, dat u toegestuurd krijgt als u zich registreert op onze website. 

__CONFIG_group_edit__{"kbq6r6yo":{"name":"All Steps Number Title(s)","singular":"-- Text %s"},"kbq6rkog":{"name":"All Numbers Content Box(s)","singular":"-- Content Box %s"},"kbq6rtni":{"name":"All Numbers Pointer(s)","singular":"-- Icon %s"},"kbq6ssxs":{"name":"All Numbers Content Box(s)","singular":"-- Content Box %s"},"kbq6t6ye":{"name":"All Steps Title(s)","singular":"-- Text %s"},"kbq6tjy8":{"name":"All Steps Paragraph(s)","singular":"-- Text %s"},"kbq6ur7k":{"name":"All Text Content Box(s)","singular":"-- Content Box %s"},"kbq6uw3i":{"name":"All Content Box(s)","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word lid van de Safecapital Gemeenschap

Eens u lid bent van Safecapital kan u zeer gemakkelijk in contact komen met andere leden via ons hoogst eigen Safecapital Platform. Creëer een discussiegroep rond bepaalde aandelen die u opvolgt, chat met andere leden, of organiseer een ONT-moeting bij u thuis met onze speciaal daartoe ontworpen plug-in. Een sterk netwerk hebben in tijden van crisis: begin vandaag al met investeren!

__CONFIG_group_edit__{"kvwdlnme":{"name":"All Icon(s)","singular":"-- Icon %s"},"kvwdlpov":{"name":"All Text(s)","singular":"-- Text %s"},"kvwdlvni":{"name":"All Icon Column(s)","singular":"-- Column %s"},"kvwdm04o":{"name":"All Text Column(s)","singular":"-- Column %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"40da1":"Quarter Spanish White","39225":"Bright Sun","dce1d":"Bunker"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word deel van iets groters

Een wereldwijd netwerk van wakkere beleggers

Dit is een kaart van alle leden wereldwijd. Voor hun privacy wordt enkel de voornaam weergegeven en is er een lichte afwijking geprogrammeerd tegenover het reële adres. Maar op deze manier krijgt u een idee van de sterkte van ons +1000 leden netwerk.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-2)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
JA, ik wil hier deel van uitmaken

De weg die u bij ons aflegt

1

START — Maak kennis met ons

Vertrouwen is het sleutelwoord wanneer het over beleggen gaat. Safecapital is een nieuw initiatief, en het is raadzaam om ons eerst even van op afstand te volgen. Als u zich registreert op de website, dan krijgt u het tweewekelijkse edito van Brecht Arnaert. Dit is gratis.

2

LIGHT — Stel je kapitaal veilig

In tweede instantie leren we u aan hoe u uw eigen bankier kan worden. Dat gebeurt via het aankopen van edelmetalen, maar als u dat doet, dan zijn er heel wat zaken waarop u moet letten. Die expertise hebben wij in huis, en delen wij via een privaat goudstudieforum. Dit wordt later uitgerold.

3

FULL MEMBER— Beleg met kennis over de wereld

Uw kapitaal veilig stellen is een defensieve actie. Maar we mogen niet in de angst blijven zitten, en zelfs in moeilijke tijden zijn er vele groeikansen. Wil u weten hoe wij ons kapitaal beleggen, én winst maken, dan neemt u best een abonnement, over onze concrete aandelentips. Dit kost 365 EUR per jaar.

4

LOYAL — Verdiep je netwerk

Safecapital is in aanleg een online community, maar er gaat niets boven het persoonlijk ontmoeten van andere leden. Dit doen we drie keer per jaar, en op dit niveau gaan we ook dieper in op de filosofie achter Safecapital. Wil u heel wat boeiende mensen leren kennen, dan is dit voor u. Dit wordt later uitgerold.

5

PATRON — Investeer met impact

Investeerders die al jaren loyaal zijn aan ons project, en ook onze visie op mens en maatschappij helemaal doorleven, die willen we uitnodigen op een nog exclusiever niveau, waar investeringen gebeuren in beperkte kring, en via direct persoonlijk contact. Dit wordt later uitgerold.

__CONFIG_group_edit__{"kuz4l5xe":{"name":"All Icon(s)","singular":"-- Icon %s"},"kuz4l8t3":{"name":"All Inline text(s)","singular":"-- Inline text %s"},"kuz4lbvt":{"name":"All List Item(s)","singular":"-- List Item %s"},"kuz4leob":{"name":"All Styled List(s)","singular":"-- Styled List %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"8bacb":"Bunker","3d4bf":"Quarter Spanish White"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Wat u van ons mag verwachten

Safecapital brengt onder leiding van Brecht Arnaert een team van specialisten samen om uw visie op de wereld te verbreden en te verdiepen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-2)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Inschrijven
 • Een tweewekelijkse editie boordevol financiële en sociale analyse.
 • Concrete tips om uw kapitaal te beveiligen en te doen groeien.
 • Inzichten in de psyche en de effecten daarvan op de samenleving.
 • Een hoffelijke service zoals dat vroeger heel gewoon was.

Peter Tros,
CheF Finance

Peter was ruim een decennium lang actief bij ING als expert duurzaam beleggen. Van hem mag u degelijke analyses van de aandelenmarkten verwachten, alsook inzichten die uw kijk zullen verdiepen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(227, 182, 78)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Contacteer Peter


"Als beginnend belegger brengt Brecht mij vanuit zijn kennis vooral veel rust, en een visie op de huidige wereld waarin ik mij héél goed kan vinden."


Gert Petri – Ondernemer


"De adviezen van Brecht hebben mij niet alleen financieel veel winst opgeleverd, maar ook veel kennis over hoe de wereld echt in elkaar zit" 


Anton Verlaan – Regiomanager


"In een wereld met een overvloed aan informatie brengt Brecht een waardevolle invalshoek op mens, maatschappij en financiën."


Rita Geeraerts – Ondernemer

Enkele resultaten uit het verleden

De jarenlange ervaring van Brecht in het optimaliseren van portfolio's heeft voor honderden beleggers het verschil gemaakt.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-2)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Leer hier hoe
 • Een aandeel in de fotonische sector dat reeds met een factor 10 steeg.
 • Een cryptomunt die aangeraden werd aan 0,6 USD en waarin we winst namen aan 300 USD.
 • Een contraire belegging in een Centrale Bank die verdubbelde binnen het jaar.
 • Het precieze aangeven, in 2019, van de bodem in goud.

Onze visie voor de toekomst

Brecht ziet een wereld waarin de zakenman en de straatveger elkaar kunnen aankijken en begrijpen: "Wij werken aan hetzelfde".

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Leer hier zijn manifest
 • Er is geen tegenstelling tussen kapitaal en arbeid. Beide worden verenigd in ondernemerschap.
 • Er is geen tegenstelling tussen links en rechts. De Waarheid ligt boven het midden.
 • Er is geen politieke leiding nodig, maar morele leiding, die mensen in hun kracht zet.
 • Wat wel nodig is, is het afschaffen van alle Centrale Banken. Pecunia Centralis Delenda Est.


"De filosofie van Brecht is baanbrekend, en steeds inspirerend om je eigen denkproces aan te scherpen"


Werner Niemegeers – Advocaat


"Ik heb er maar één woord voor: visionair. Brecht heeft heel mijn manier van denken veranderd. Ik voel me sterker en rustiger" 


Tom Curé – Bediende


"Je denkt dat je de actualiteit begrijpt, tot Brecht zijn analyse geeft, en dan val je achterover. Ik leer altijd bij. Super tevreden!


Rein – IT Consultant

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Laat u door ons inspireren

Alles wat u in de Safecapital-edities aantreft, is geïnspireerd door de cultuurtheorie die Brecht Arnaert in 2013 zelf als inspiratie mocht ontvangen. Eens u die theorie onder de knie hebt, kunt u de realiteit veel beter begrijpen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Download de cultuurtheorie
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

een Extraatje? essay:
"De terugkeer van de koning"

Ons systeem is verrot. Een nieuw politiek systeem dringt zich op. Of tenminste: dat is toch de illusie, want de essentie van het probleem is namelijk dat het “oude” politiek systeem helemaal niet oud is, maar integendeel slechts modern. 

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Download het essay
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Lees ons eerste nummer gratis

Ons visienummer legt haarfijn uit hoe Safecapital
u op weg zet om royaal te leven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(227, 182, 78)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Download nu