Beste abonnee,

In 2017 publiceerde ik “De Terugkeer van de Koning”, een essay dat onze moderne Trias Politica onderzoekt en tot de conclusie komt dat het een illusie is, bedacht in Venetië door één van de drie échte machten – Kapitaal – met als doel de twee andere machten – Kerk en Koning – buitenspel te zetten. Nog steeds leren we onze kinderen de leugen aan dat de wetgevende, de uitvoerende, en de rechterlijke macht gescheiden zijn. Larie en apekool: ze neuken dezelfde hoeren.

Moet ik zo bruut zijn? Ja, echt wel. Want het is alsof iedereen slaapt. In Nederland is er na zes maanden een regering, maar het is overduidelijk dat die slechts gevormd mocht worden nadat de vorige, ontslagnemende regering eerst het pandemieverdrag van de World Hoax Organization goedkeurde. Dat virussen niet bestaan en bacteriën ons niet ziek maken, zal hen worst wezen: het gaat hen om macht, en niet om waarheid. Kan een nieuwe regering dan niet eenvoudigweg dat verdrag opzeggen? Natuurlijk wel, maar niet als de formator van die regering zelf zo corrupt is als de pest. Wie nu nog niet doorheeft dat Wilders een rattenvanger van Hamelen is, die praat beter tegen zijn planten.

Het is echt droef gesteld. De enige echte staatsman die Nederland nog had, werd op 6 mei 2002 vermoord in het Media Park te Hilversum. Daarna mocht Wilders, zoon van een Joodse moeder, en heel wellicht Mossad, het gat vullen dat geslagen werd door de kogels van Volkert van der Graaf (de stooge ) én van de scherpschutter die op het dak lag van het gebouwtje recht tegenover de deur waar Pim buitenkwam. Leeft diens lijkschouwer nog? Die heeft tot nog toe de loodzware verantwoordelijkheid ontlopen om urbi et orbi de waarheid te verklaren: dat er twee verschillende kalibers in het lichaam van onze Pim zaten. Had u dat ooit gelezen in de pers? Ik dacht het niet.

Over naar België: hier is de premier meer bezig met het neuken van Italiaanse hoeren (en soms ook eens een Oost-Vlaamse voetballer) dan met het besturen van het land. Dat de staatsschuld mathematisch niet eens meer terug te betalen valt, zal hem worst wezen – “après nous le déluge” . En van politieke moorden kent deze regering ook alles. Op 28 september 2024 zal het exact twee jaar geleden zijn dat onze Yannick, een vredelievende burger zonder strafblad, in zijn eigen huis werd neergeknald door een doodseskader van wat men gemakshalve nog steeds “politie” durft te noemen. Mij lijkt het eerder dat het hier ging om agenten van de spionagediensten. Weerbare burgers, dat willen zij niet.

Overdrijf ik? Absoluut niet. Als je ziet dat in Nederland nu uitgerekend de baas van de spionagedienst – Dick Schoof – door Wilders naar voren geschoven wordt als premier, dan weet je hoe laat het is: we zijn verraden. Niemand komt ons helpen, ook Baudet niet, zelfs al meent hij het goed. Je vraag, Thierry, of ik op de Vlaamse FVD-lijst voor Europa wil staan, is eigenlijk een belediging van mijn intelligentie: snap je nu nog steeds niet dat de gehele democratie geperverteerd is, en de enige oplossing is om terug te keren naar de klassieke versie daarvan. Het schervengericht, dat is de macht van het volk: lieden zoals Schoof simpelweg wég stemmen. We willen je niet, en daarmee basta. Ga fietsen.

Dus: geloof je nog in politiek? Ga daar vooral verder mee. Ik werk met mijn gemeenschap van wakkere beleggers ondertussen verder aan het herstel van Kerk en Koning, de enige twee machten die Kapitaal terug in haar natuurlijke bedding kunnen brengen. En tot de Koning zich kenbaar maakt – ik hoop er op een dag voor te mogen knielen – blijf ik het herhalen, tot het doordringt in het vakkundig gemanipuleerde bewustzijn van eenieder:

Pecunia Centralis Delenda Est. Fiatgeld moét vernietigd worden.

Uw ketter,

Brecht Arnaert

Geef een reactie