Mocht u ooit het plan opvatten om een handtas te stelen bij klaarlichte dag, dan heb ik een tip voor u. Ruk de handtas van de schouder van uw slachtoffer, wijs daarna met uw vinger in een bepaalde richting en roep “Houd de dief!” De dame in kwestie, geconfronteerd met zo’n openlijke contradictie, zal in een staat van acute cognitieve dissonantie treden, en alle omstaanders, zélfs al zien ze u met de handtas staan, zullen in de richting kijken die u aanwijst. Ondertussen vlucht u.

Dat is ongeveer de manipulatietechniek die bijna dagelijks gebruikt wordt via de #prodia, om uw aandacht af te leiden en zelfs om te keren. Zelensky zegt dat Rusland de Kakhovka Dam heeft opgeblazen, en aangezien de massa al jarenlang via kleurencodes geprimed is om alles wat blauw met geel combineert leuk te vinden (denk aan Ikea en Ryanair), is het nog maar ‘logisch’ (neen: psycho-logisch) dat Zelensky geloofd wordt. Dat Rusland de laatste is die belang heeft bij het opblazen van die dam – ga maar eens spreken met de boeren in de Krim die dat water nodig hebben – telt daarbij niet.

Noch enig ander argument overigens, want kleurenprogrammering werkt subliminaal. Dat wil zeggen: voorbij de prefrontale cortex – daar waar ons redelijk vermogen zit. S&P kun je het noemen: “shock and program”. De satanisten, die eeuwen ervaring hebben met het programmeren van hun slachtoffers – lees er Fritz Springmeier maar eens op na – weten donders goed dat bij een shock het limbisch systeem het overneemt, en onze kritische capaciteit even weg is. Gedurende die tijd verandert men het discours, en nadat we van de shock bekomen zijn, weten we niet eens meer dat het discours veranderd is.

Resultaat: we zijn geprogrammeerd. Denk maar niet dat ik hier iets uitvind. Onlangs, op de Safecapital Lentemeeting, getuigde mijn eregaste Anneke Lucas – een overlever van Ritueel Satanistisch Misbruik – hoe zij in Duitsland in een deprivatietank geplaatst werd, en vervolgens professioneel geprogrammeerd werd om alles uit te voeren wat men ook maar wilde. Het is niet eens moeilijk: shock, dissociatie, programmatie. Het is gruwelijk, maar niet moeilijk. En dus: als er één of andere “lonely wolf” of “gestoorde jongeman” ergens een school overhoop schiet, dan kun je ervan op aan dat die gestuurd is.

Zo ook de oorlog in de Oekraïne. Daar ben ik nu heilig van overtuigd. En wel omdat ik door de jaren heen de codes heb leren lezen die de eigenaars van het monetair systeem als paaseitjes in hun communicatie verstoppen. De eerste keer dat het dynamiteren van de Kakhovka Dam publiek werd geventileerd, bijvoorbeeld, was op 20 oktober 2022, toen Zelensky (een CIA-acteur) dat vermeldde tijdens een speech. En hoeveel tijd denkt u dat er tussen die speech en de actuele feiten van dinsdag 6 juni zat? 6 maanden, 6 weken, en 6 dagen. Teken van het Beest. Wat de satanisten dus doen, is een scenario uitvoeren.

Maakt Poetin deel uit van dat scenario? Ik weet het echt niet. Mijn intuïtie laat mij op dit moment niet toe om daar zicht op te krijgen. Het zal zijn dat Spirit vindt dat dit nog niet geopenbaard mag worden. Maar wat ik wel weet, is dat je hele oorlogen kunt scripten, zolang je maar de geldstromen kunt controleren. Zo is 6 juni precies ook de dag waarop D-Day plaatsvond in 1944, en wel op het zesde uur van de zesde dag van de zesde maand. Opnieuw 666 dus. Waarom D-Day dus D-Day heet? Simpel toch? Devil’s Day. Een dag van zinloze offers, ter meerdere eer en glorie van Satan.

Laat ons dus bidden voor vrede. En ondertussen blijf ik herhalen, tot het doordringt in het vakkundig gemanipuleerd bewustzijn van eenieder: Pecunia Centralis Delenda Est.

In liefde,

Brecht Arnaert

PS: Satan is het pijnlichaam van Lucifer.

Geef een reactie