Een bericht dat in juni 2017 viraal ging op Facebook, is weer opgedoken. Dr. David Cartland, die de afgelopen jaren een moedig voorbeeld is geweest van een arts die opkomt voor de waarheid en patiëntveiligheid, tweette een kopie ervan om het bewustzijn te vergroten en mensen aan te moedigen hun eigen onderzoek te doen. Om dezelfde redenen publiceren we het opnieuw, schrijft Patricia Harrity.

Dr. David Cartland is een volledig gekwalificeerde arts en huisarts die in Groot-Brittannië praktiseert als freelance huisarts en als particulier gezondheidsadvocaat. Begin 2022 nam hij ontslag bij de NHS vanwege de manier waarop de NHS en de regering de covid-pandemie verkeerd hebben aangepakt.

We konden de persoon niet traceren die oorspronkelijk de tekst plaatste die Dr. Cartland gisteren tweette, zoals hieronder gekopieerd. Een slechte poging tot een ‘factcheck’, gepubliceerd door Vaccines Work Blog, bevestigt echter dat deze was geplaatst door Iris Figueroa, die een groot voorstander was/is van de waarheid over vaccins.

“De afgelopen maand ging het volgende bericht viraal op Facebook. De poster, mevrouw Figueroa, is een bekende antivaxxer [sic] uit New York die veel post op vaccingerelateerde onderwerpen”, schreef Kathy van Vaccines Work Blog op 5 juli 2017.

Na de verwoestende schade die zo velen door covid-injecties is aangericht, zou het interessant zijn om te weten of Kathy vandaag bij haar woorden blijft of dat ze er nu spijt van heeft dat ze ze ooit heeft geschreven.

Hieronder volgt een tweet van 13 oktober 2023, gemaakt door Dr. David Cartland:

Door Iris Figueroa

Ik verzamelde alle ingrediënten van het vaccin in een lijst en nam contact op met de Antigifbestrijding. Na intro’s en dergelijke, en het vragen om te spreken met iemand met een vaste ervaring en kennis, is dit de essentie van dat gesprek.

Ik: Mijn vraag aan jou is: hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of vergif? (Ik heb een paar ingrediënten gebruikt, formaldehyde, Polysorbaat 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, enz.)

Hij: Nou, dat is een hele lijst… Maar ik zou gemakkelijk moeten zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor de mens… Gebruikt in meststoffen… Pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een ​​lijk te bewaren… Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrijwel allemaal vergif. Waarom?

Ik: Als ik mijn kind opzettelijk deze ingrediënten vaak zou geven of injecteren, volgens een schema, zou ik mijn dochter uiteraard in gevaar brengen… Maar wat zou er juridisch gezien met mij gebeuren?

Hij: Vreemde vraag… Maar u wordt waarschijnlijk beschuldigd van criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermisbruik… Uw kind zou van u worden afgenomen… Kent u iemand die zijn kind dit aandoet? Dit is crimineel…

Ik: Een industrie… Dit zijn de ingrediënten die in vaccins worden gebruikt… Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam deze niet wegspoelt… Om de antilichaamniveaus voor onbepaalde tijd op peil te houden…

De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was geschokt en voelde zich vreselijk, hij wist het niet… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…

Hier zijn slechts enkele vacciningrediënten die aanwezig zijn in routinevaccins:

 • Formaldehyde/Formaline – Zeer giftig systematisch gif en kankerverwekkend.
 • Betapropiolacton – Giftige chemische stof en kankerverwekkend. Kan de dood/blijvend letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Bijtende chemische stof.
 • Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel veroorzaken. Kan reproductieve effecten en geboorteafwijkingen veroorzaken.
 • Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico met zich mee voor langdurige hersenontsteking/-zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekten, de ziekte van Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
 • Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt cellulaire schade, vermindert oxidatie-reductie-activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Gelinkt aan neurologische aandoeningen, de ziekte van Alzheimer, dementie en autisme.
 • Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt ​​aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
 • Glutaaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als desinfectiemiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
 • Foetaal runderserum – Geoogst van runderfoetussen (koeien) die vóór de slacht van drachtige koeien zijn genomen.
 • Menselijke diploïde fibroblastcellen – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft het vermogen om te interageren met het onze.
 • Niercellen van de Afrikaanse Groene Aap – Kunnen het kankerverwekkende SV40-virus bevatten dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
 • Aceton – Kan nier-, lever- en zenuwbeschadiging veroorzaken.
 • E.coli – Ja, je leest het goed.
 • DNA van varkens (varken) Circovirus type-1
 • Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)
  Je kunt al deze ingrediënten HIER op de website van de CDC bekijken.

Aan de tweet van Dr. Cartland voegen we de onderstaande verdere bronnen toe:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *