Beste abonnee,

Gisteren was het 22 jaar geleden dat 9/11 plaatsvond, wat met recht en rede de belangrijkste False Flag van onze moderne tijd mag genoemd worden. Ik heb daar gisteren bewust niets over gepost, omdat mensen op zulke dagen toch niet luisteren, en vol met opinies zitten.

Maar praatjes vullen geen gaatjes. Hologrammen, de Saudi’s, thermiet, thermaat, de pancake theorie: allen zijn ze gebrekkig, omdat ze maar een deel van het verhaal vertellen. Goed onderzoek vertrekt vanuit de on-ontkenbare feiten van die dag.

En gaten in het officiële verhaal zijn er genoeg. Teveel om één post, of zelfs een reeks artikelen, te zetten. Daarom heb ik in oktober 2018 (alweer 5 jaar geleden) een heuse studiedag rond 9/11 georganiseerd. En wie er was, die spreekt er nog van

Eregast op die dag was Dimitri Khalezov, de man die in mijn ogen de psy-op tot op het bot doorgrond heeft. Hij sprak ons via een livelink toe vanuit Bangkok, waar hij nu woont, en waar hij ook de mastermind achter deze psychologische operatie persoonlijk heeft gekend.

Michael Harari was meer dan 30 jaar lang de Deputy-Chief van Mossad, en probeerde Khalezov, ex-officier in het Russische leger, te strikken als “fall guy” door hem te betrekken in een uranium-transactie waarop hij als ‘brein van de operatie’ kon worden gearresteerd.

Dit is een zeldzame echte foto van Michael Harari. De foto’s op Wikipedia zijn vals.

Maar Khalezov is een gelovig man, en rook onraad. Hij hield afstand van Harari, en besefte pas later waaraan hij ontsnapt was. Hij was er zo van onder de indruk dat hij zijn eigen onderzoek begon, wat resulteerde in een studie van meer dan 1000 pagina’s: “911, The Third Truth”.

Die 1000 pagina’s had ik voor mijn abonnees samengevat tot 200 slides, verdeeld over 4 lezingen. Het is pas vandaag dat ik voel dat de tijd rijp is voor dit soort informatie. Voor Corona sliepen de meesten nog: nu begint het te dagen in wat voor scenario we zitten.

Samenvatting: er waren géén vliegtuigen, de drie torens werden vernietigd door nucleaire evaporatie, en wat binnenvloog in het Pentagon was een GRANIT P-700 raket van Russische makelij. Niet dat Putin erachter zat. Gestolen, een jaar eerder, uit de onderzeeër Kursk.

Gaan uw oren al piepen? Bedenk dan dat de realiteit vaak bizarder is dan fictie, en dat de wereld die aan ons getoond wordt via de #prodia volledig vals is. Hieronder vindt u de presentaties van die dag, in het Nederlands en in het Engels.

Presentatie van die dag in het Nederlands

Presentatie van die dag in het Engels

Moge de informatie die ik bijeengezocht heb uw geest openen, en de internationale relaties in het juiste perspectief zetten. En bent u nog op zoek naar een gemeenschap waarin de waarheid wel degelijk nog van belang is, dan bent u steeds welkom als lid van ons netwerk.

God zegene en beware u,

Brecht vdf Arnaert

Hoofdredacteur www.safecapital.eu

Registreer u hier voor onze gratis nieuwsbrief

Klik hier om lid te worden (90 dagen garantie)

Geef een reactie