LWLG vs. shorters: wie laatst lacht, best lacht

Peter Tros | 13/02/2023 in Aandelen

Inhoud enkel voor abonnees

De inhoud van deze pagina is enkel toegankelijk voor abonnees. Klik hier om te abonneren.

Bent u reeds abonnee? Klik dan hier om in te loggen

  • Volledig mee eens Peter. Laten we hopen op een snelle, degelijke deal en commercialisatie komende 6 maanden.

  • Shorting is één ding … naked storting is een heel ander verhaal : heel “verhelderend” hoe complex dit is, en hoe de SEC en Finra eigenlijk mee in het verhaal zitten vind je in de één van de YouTube filmpjes van Roger Hamilton, CEO van Genius Group ltd : https://youtu.be/TF8j4Cksx2k die er een erezaak van gemaakt heeft andere CEO’s bewust te maken van deze manipulaties.
    Weten en bewust zijn van deze manipulaties is ook een vorm van soevereiniteit…

  • Er zijn enerzijds de shorters en er is anderzijds de Nasdaq, de technologie hoogmis, die het laatste jaar meer dan een derde van zijn pluimen verloor en in dat zog ook de kleine technologie aandelen meezoog (en waarvan de shorters onderweg juist gretig gebruik hebben gemaakt, wat de spiraal alleen heeft versterkt). Daarnaast zijn er de stijgende interestvoeten, die vooral het businessmodel zonder inkomsten hebben afgestraft. Echter, eens LWLG in een binnenkort weer stijgende Nasdaq omgeving een deal kan aankondigen die “recurring revenue” aantoont, dan zal het kot te klein zijn. Maar zoals altijd,…. beloning vereist geduld. 🍀

  • Beurssentiment is nog wisselend en niet zo positief. Heb zelf al wel een deel LWLG verkocht omdat ik toch ook wel concurrentie in de IT markt zie en sterk overwogen in LWLG zat. Als koers weer richting de $ 4 gaat koop ik wellicht weer wat terug.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}