Edito’s

Brecht_Arnaert09/02/2024

Beste abonnee, De laatste keer dat onze gewesten in opstand kwamen tegen een vreemde bezetter was in 1798, toen de landelijke bevolking genoeg had van de stiefmoederlijke behandeling door de … lees verder.

Brecht_Arnaert12/01/2024

Beste abonnee, De huidige economische wetenschap wordt in essentie nog steeds geregeerd door de definitie die Lionel Robbins eraan gaf:  “De studie van menselijk gedrag als een relatie tussen (potentieel … lees verder.

Brecht_Arnaert01/12/2023

Beste abonnee, Het regent verkiezingsoverwinningen voor rechts: Milei in Argentinië, Wilders in Nederland, en straks wellicht ook weer Trump in de VS. En velen zien daarin de langverwachte oplossing, na … lees verder.

PeterTros17/11/2023

Beste abonnee, Op school wordt ons geleerd dat er eerst geld bestond en dat daarna pas schuld kon ontstaan. Dat impliceert dat de aanwezigheid van geld een voorwaarde is voor … lees verder.

PeterTros03/11/2023

Beste abonnee, De filosofische gesprekken met mijn dochters over de fundamenten van hun overtuigingen zijn goud waard voor mij. Vorige week kwam mijn jongste dochter (6) volledig ontdaan naar mij … lees verder.

PeterTros20/10/2023

Beste abonnee, Iedere avond voordat mijn dochters van zes en acht gaan slapen (mijn zoontje is er nog wat te jong voor), ga ik met hen een gesprek aan waarin … lees verder.

Pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Lees ons eerste nummer gratis

Ons visienummer legt haarfijn uit hoe Safecapital
u op weg zet om royaal te leven.