PeterTros06/05/2024

In december vorig jaar gaf de FED aan dat we dit jaar drie renteverlagingen konden verwachten. Door de betere economische cijfers en de wat tegenvallende (lees: hogere) inflatiecijfers, is het … lees verder.

tibro06/05/2024

De prijs van Bitcoin (BTC) vertoont tekenen van een potentiële ommekeer, maar het ontbreekt aan bevestiging, wat de beleggersgemeenschap in tweeën heeft gedeeld – zij die de dips kopen en … lees verder.

Andy03/05/2024

Enorme Comex zilverleveringen: wijst dit op een stormloop op metaal? En lopen de shortposities in zilver uit de hand? Goud en zilver consolideerden deze week, waarbij goud steun testte op … lees verder.

PeterTros03/05/2024

Beste abonnee, China wordt door velen gezien als het land bij uitstek waar de komende decennia de (economische) macht naartoe zal gaan. Nu heeft China haar eigen (economische) problemen waarover … lees verder.

Andy30/04/2024

Ik kwam dit juweeltje tegen op X : Deze tabel bevat de capaciteitstoevoegingen in de komende jaren (best-case scenario) van de huidige projecten (onderzoek door de twitteraar): Als we hiermee … lees verder.

tibro29/04/2024

De recente prijsconsolidatie van Bitcoin (BTC) zou wel eens het einde kunnen naderen, nu onze technische indicatoren en on-chain statistieken wijzen op een mogelijke opwaartse uitbraak. Deze beweging zou echter … lees verder.

Pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Lees ons eerste nummer gratis

Ons visienummer legt haarfijn uit hoe Safecapital
u op weg zet om royaal te leven.